Content
marketing

Een website als de basis van jouw organisatie.

Je bent actief op social media. Je plaatst constant nieuwe posts. Alleen voor je gevoel heeft het weinig effect. Het lukt niet om jouw doelgroep te bereiken. Herkenbaar?

De afgelopen jaren is online marketing een belangrijk onderwerp geworden. Om succesvol te zijn met contentmarketing is het moment en de boodschap cruciaal. Daarom ontwikkelen we content die prikkelt en de aandacht trekt. 

Ruben van Twillert

+31 6 14353876

Dit doen wij voor jouw organisatie.

Klaar voor de start?

Waarom contentmarketing?

Contentmarketing is de strategische aanpak van het creëren en delen van waardevolle, relevante en consistente content om een ​​specifieke doelgroep aan te trekken en te behouden, en uiteindelijk winstgevende klantacties te stimuleren.

Het belangrijkste doel van contentmarketing is om waardevolle informatie te bieden aan potentiële klanten, in plaats van hen alleen maar te benaderen met promotionele boodschappen. Door waardevolle en relevante inhoud te bieden, bouwen merken vertrouwen op bij hun publiek en creëren ze een positieve relatie met potentiële klanten.

Contentmarketing kan worden toegepast op verschillende soorten inhoud, zoals blogs, whitepapers, video’s, podcasts en sociale media-berichten. Het is belangrijk om te onthouden dat contentmarketing een langetermijnstrategie is die zich richt op het opbouwen van een relatie met klanten, in plaats van directe verkoopresultaten te behale

Wat doen wij nog meer?

Webdevelopment​

Jouw website is niet alleen jouw online visitekaart, maar het is een cruciaal onderdeel om jouw te ondersteunen bij je marketing- en salesproces. We zorgen niet alleen voor een professionele design, maar we leggen ook de infrastructuur voor naadloze leadgeneratie. 

  

Recruitmentmarketing

Wil jij jouw recruitmentproces naar een hoger niveau tillen? Dan is digital marketing de sleutel tot succes. Met onze recruitmentmarketing bieden wij jou de mogelijkheid om vacatures onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroepen en meer potentiële kandidaten te bereiken.

Social Media Marketing

Adverteren op social media kanalen is de perfecte manier om het maximale uit je budget te halen. Naast organische groei zetten wij pro-actief resources in om schaalbaar te groeien. Je ontwikkelt een new business machine waarmee je precies weet hoeveel resources je nodig hebt om nieuwe klanten aan te sluiten.

Leadopvolging

Je hebt leads verzameld, maar je hebt zelf de capaciteit of zin niet om ze op te volgen. We hebben een new business proces opgetuigd waardoor je nieuwe leads structureel worden opgevolgd en waardoor jij afspraken en/of deals binnenkrijgt. We doen de leadopvolging volledig op no cure, no pay basis! Hiermee loop je dus weinig risico.