Leadopvolging

Maak klanten van jouw leads.

Je hebt leads verzameld, maar je hebt zelf niet de capaciteit of zin om ze op te volgen. Je hebt je best gedaan om de leads binnen te halen, dus het is zonde om deze potentiële winst op straat te laten liggen. 

We targeten specifiek op de demografie, functie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). Deze data gebruiken we dan weer om de bezoekers van jouw website te retargeten om zo meer conversie te genereren.

Ruben van Twillert

+31 6 14353876

Dit doen wij voor jouw organisatie.

Klaar voor de start?

Het opvolgen van jouw leads.

Leads opvolgen is van cruciaal belang voor het succes van een bedrijf. Het genereren van leads is slechts het begin van het proces, en het opvolgen van deze leads is wat leidt tot de omzetgroei en winstgevendheid van het bedrijf.

Door effectieve opvolging van leads kunnen bedrijven waardevolle relaties opbouwen met potentiële klanten, hun behoeften en uitdagingen begrijpen en oplossingen bieden die hen kunnen helpen bij het oplossen van hun problemen. Door regelmatig contact te houden met leads, kunnen bedrijven ook de loyaliteit van potentiële klanten vergroten en de kans vergroten dat ze uiteindelijk voor hen kiezen als hun leverancier.

Daarnaast helpt leadopvolging bedrijven bij het identificeren van welke leads het meest kansrijk zijn om klant te worden en welke leads verder moeten worden opgevolgd. Dit stelt bedrijven in staat om hun middelen te concentreren op de meest veelbelovende kansen en de kans op omzetgroei te vergroten.

Wat doen wij nog meer?

Contentmarketing

De afgelopen jaren is online marketing een belangrijk onderwerp geworden. Om succesvol te zijn met contentmarketing is het moment en de boodschap cruciaal. Daarom ontwikkelen we content die prikkelt en de aandacht trekt bij jouw doelgroep. 

Social Media Marketing

Adverteren op social media kanalen is de perfecte manier om het maximale uit je budget te halen. Naast organische groei zetten wij pro-actief resources in om schaalbaar te groeien. Je ontwikkelt een new business machine waarmee je precies weet hoeveel resources je nodig hebt om nieuwe klanten aan te sluiten.

Webdevelopment​

Jouw website is niet alleen jouw online visitekaart, maar het is een cruciaal onderdeel om jouw te ondersteunen bij je marketing- en salesproces. We zorgen niet alleen voor een professionele design, maar we leggen ook de infrastructuur voor naadloze leadgeneratie.

Recruitmentmarketing

Je hebt leads verzameld, maar je hebt zelf de capaciteit of zin niet om ze op te volgen. We hebben een new business proces opgetuigd waardoor je nieuwe leads structureel worden opgevolgd en waardoor jij afspraken en/of deals binnenkrijgt. We doen de leadopvolging volledig op no cure, no pay basis! Hiermee loop je dus weinig risico.