recruitment marketing

Jij wil doorgroeien met je bedrijf.

Daar zijn mensen voor nodig. Het probleem? Je bent niet de enige. Voor je gevoel is iedereen op zoek naar personeel. Het kan dan veel moeite kosten om de juiste mensen aan te trekken.

Wij helpen daarbij. Door middel van advertenties met de juiste boodschap komen we in contact met kandidaten. We pakken dit op een andere manier aan zodat jij opvalt bij je best passende medewerkers en waardoor ze uiteindelijk zelf bij jou gaan solliciteren.

Onze expertise op het gebied van digital marketing en recruitment stelt ons in staat om jouw recruitmentproces te optimaliseren en te stroomlijnen. Samen met jou ontwikkelen we een effectieve online strategie die aansluit op de specifieke behoeften en doelen van jouw organisatie.

Ruben van Twillert

+31  033-303 6110

Dit doen wij voor jouw organisatie.

Klaar voor de start?

Jouw eigen recruitmentmachine. Voorspelbaar en Schaalbaar.

Het wordt steeds lastiger om goed personeel aan te trekken, aangezien werknemers nu meer macht hebben en gemakkelijk van werkgever kunnen veranderen. Het recruitment-landschap verandert door de opkomst van flexwerkers en freelancers, en er zijn meer manieren om werk te zoeken dan ooit tevoren.

Om deze reden is het belangrijk om digital marketing te gebruiken om jezelf als aantrekkelijke werkgever te profileren en meer kwalitatieve sollicitaties te ontvangen. Het is van belang om vacatures zo kort mogelijk online te plaatsen, zodat er meer tijd overblijft voor groei en ontwikkeling.

Wat doen wij nog meer?

Contentmarketing

De afgelopen jaren is online marketing een belangrijk onderwerp geworden. Om succesvol te zijn met contentmarketing is het moment en de boodschap cruciaal. Daarom ontwikkelen we content die prikkelt en de aandacht trekt bij jouw doelgroep. 

Webdevelopment

Jouw website is niet alleen jouw online visitekaart, maar het is een cruciaal onderdeel om jouw te ondersteunen bij je marketing- en salesproces. We zorgen niet alleen voor een professionele design, maar we leggen ook de infrastructuur voor naadloze leadgeneratie.

Social Media Marketing

Adverteren op social media kanalen is de perfecte manier om het maximale uit je budget te halen. Naast organische groei zetten wij pro-actief resources in om schaalbaar te groeien. Je ontwikkelt een new business machine waarmee je precies weet hoeveel resources je nodig hebt om nieuwe klanten aan te sluiten.

Leadopvolging

Je hebt leads verzameld, maar je hebt zelf de capaciteit of zin niet om ze op te volgen. We hebben een new business proces opgetuigd waardoor je nieuwe leads structureel worden opgevolgd en waardoor jij afspraken en/of deals binnenkrijgt. We doen de leadopvolging volledig op no cure, no pay basis! Hiermee loop je dus weinig risico.