Social media marketing

Social media advertising: de sleutel tot succesvolle new business

Bereik jouw ideale doelgroep. Adverteren op social media kanalen is de perfecte manier om het maximale uit je budget te halen. Naast organische groei kun je pro-actief resources inzetten om schaalbaar te groeien. Je ontwikkelt een new business machine waarmee je precies weet hoeveel resources je nodig hebt om nieuwe klanten aan te sluiten.

We targeten specifiek op de demografie, functie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). Deze data gebruiken we dan weer om de bezoekers van jouw website te retargeten om zo meer conversie te genereren.

Ruben van Twillert

+31 6 14353876

Dit doen wij voor jouw organisatie.

Klaar voor de start?

Waarom Social Media Marketing?

Adverteren op social media is een van de meest effectieve manieren om jouw merk te promoten en uw doelgroep te bereiken. Met miljarden gebruikers op platforms zoals Facebook, Instagram, en LinkedIn, bieden social media-advertenties ongekende mogelijkheden om jouw merk te laten groeien en de zakelijke doelstellingen te bereiken.

Een van de belangrijkste voordelen van adverteren op social media is dat je jouw doelgroep zeer specifiek kunt targeten op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag. Dit stelt ons in staat om de advertenties te richten op mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst, wat resulteert in een hogere conversieratio en een betere return on investment.

Bovendien bieden social media-advertenties uitgebreide rapportage- en meetinstrumenten waarmee je de prestaties van jouw advertenties kunt volgen en optimaliseren om betere resultaten te behalen. Dit betekent dat we jouw campagnes voortdurend kunt verbeteren om ervoor te zorgen dat je het maximale rendement uit je advertentiebudget haalt.

Wat doen wij nog meer?

Contentmarketing

De afgelopen jaren is online marketing een belangrijk onderwerp geworden. Om succesvol te zijn met contentmarketing is het moment en de boodschap cruciaal. Daarom ontwikkelen we content die prikkelt en de aandacht trekt bij jouw doelgroep. 

Recruitmentmarketing

Wil jij jouw recruitmentproces naar een hoger niveau tillen? Dan is digital marketing de sleutel tot succes. Met onze recruitmentmarketing bieden wij jou de mogelijkheid om vacatures onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroepen en meer potentiële kandidaten te bereiken.

Webdevelopment​

Jouw website is niet alleen jouw online visitekaart, maar het is een cruciaal onderdeel om jouw te ondersteunen bij je marketing- en salesproces. We zorgen niet alleen voor een professionele design, maar we leggen ook de infrastructuur voor naadloze leadgeneratie.

Leadopvolging

Je hebt leads verzameld, maar je hebt zelf de capaciteit of zin niet om ze op te volgen. We hebben een new business proces opgetuigd waardoor je nieuwe leads structureel worden opgevolgd en waardoor jij afspraken en/of deals binnenkrijgt. We doen de leadopvolging volledig op no cure, no pay basis! Hiermee loop je dus weinig risico.