Voorspelbaar en schaalbaar nieuwe leads binnenhalen.

Bereik jouw ideale doelgroep. Adverteren op social media kanalen is de perfecte manier om het maximale uit je budget te halen. Naast organische groei kun je pro-actief resources inzetten om schaalbaar te groeien. Je ontwikkelt een new business machine waarmee je precies weet hoeveel resources je nodig hebt om nieuwe klanten aan te sluiten.

We targeten specifiek op de demografie, functie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). Deze data gebruiken we dan weer om de bezoekers van jouw website te retargeten om zo meer conversie te genereren.

Facebook Advertising

De juiste mensen bereiken en ervoor zorgen dat jouw merk opvalt. Door de juiste content onder de aandacht te brengen, kun je snel resultaat realiseren. Dit kunnen wij voor jou bereiken met Facebook Advertising.

Instagram Advertising

Je merk meer onder de aandacht brengen? Meer klanten werven? Of je verhaal delen met een super betrokken doelgroep? Dat kunnen we met Instagram advertising voor je bereiken.

LinkedIn Advertising

LinkedIn is het grootste zakelijke social media netwerk. Hierdoor is het perfect om B2B leads te generen of heel specifiek op bepaalde functies te targeten.

Marketing Consultancy

13 strategieën die jouw conversie boosten!

Verdubbel je sales zonder extra budget aan advertising te besteden. Download nu gratis het e-book en leer: